Var med och påverka i YHSL styrelse

Har du ideer som kan vara till nytta för YHSL? Vill du vara med och påverka arbetet med att lobba för yrkeshögskoleutbildningar i Stockholms län? Valberedningen för YHSL letar just nu efter nya engagerade representanter, 2 ordinarie ledamöter och 1-2 suppleanter.

Kanske är du själv intresserad?  Eller vill tipsa om någon på din arbetsplats? Kanske har du träffat en bra kandidat i ett annat forum som jobbar med YH och som du tror skulle passa bra för uppdraget. Kontakta genast Christel Andersson eller Linda Jefferson i valberedningen för att anmäla intresse eller förmedla en kontakt.

De behöver intresseanmälan via mail senast den 31/1 för att därefter kunna lämna förslag till sittande styrelse inför årsmötet den 18 februari.

Ni når valberedningen på följande mejladresser:

christel.andersson@stockholm.se

linda@futuregames.nu